MKHoreca, nieuw en vertrouwd, gebundelde krachten.

Wij, Rob Martens (RMC) en Adri Kas (HorecaKas), zijn beiden respectievelijk 20 en 15 jaar succesvol werkzaam in de branche als makelaars bij aan- en verkoop van horeca- en recreatiebedrijven.

Horecamakelaar Adri Kas uit Breda

De krachten gebundeld

Vanaf januari 2019 hebben wij, onder de naam Martens en Kas Horeca- en Recreatiemakelaars, in Zeeland de krachten gebundeld om zo aan de grote vraag in het Zeeuwse tegemoet te komen.


Vorig jaar stond Rob voor de keuze: doorgaan of afbouwen. Hij koos ervoor om door te gaan, maar daarbij wel een partner te zoeken die de juiste kennis en ervaring had om het door te zetten. Die partner vond hij al vrij snel in de persoon van Adri.

Adri onder de naam HorecaKas had als voornaamste werkterrein West-Brabant. Adri heeft de opleiding tot makelaar-taxateur en de aansluitende opleiding taxatie onroerende zaken gevolgd.

Rob Martens

Rob verkocht in 1997 - nadat hij ruim 22 jaar tezamen met zijn echtgenote in de praktijk alle aspecten van de horeca had leren kennen - zijn ondernemingen, waarvan zij zelf geheel of gedeeltelijk eigenaar waren.

Daarna werd het adviesbureau Rob Martens Consultancy (RMC) opgestart, waarbij de kracht ligt in het bedrijfseconomische deel van de bedrijfstak.

RMC manifesteert zich als actieve partner bij het begeleiden van ondernemers bij aan- en verkoop, taxaties en managementadvies in de horeca- en recreatiebranche.

 

Beide heren zijn er zeker van dat zij samen een mooie toekomst tegemoet gaan en de Zeeuwse horeca- en recreatieondernemers op deskundige wijze kunnen begeleiden in het vaak lastige en soms emotionele traject van een bedrijfsovername.

De vier sterke punten van MKHoreca

Onze aanpak is gestoeld op vier pijlers die niet alleen een goede transactie garanderen, maar ook een prettige samenwerking.

1

MKHoreca is goed bereikbaar

Snel en goed antwoord op alle vragen, een proactieve manier van werken en goede terugkoppeling van wat er besproken is.

2

MKHoreca is duidelijk

Lees de algemene bepalingen er maar op na. Of gebruik de handige checklists en stappenplannen voor de transacties. En wat niet duidelijk is, lichten wij met alle plezier nog eens toe.

3

MKHoreca werkt goed samen

Om tot een goede deal te komen, moet er een goede samenwerking zijn. Niet alleen tussen MKHoreca en verkoper, maar ook met alle andere betrokkenen: koper, verhuurder, bank, accountant, fiscalist, et cetera.

4

MKHoreca is betrouwbaar

Er gaat niets de deur uit, zonder een grondige controle vooraf. Gegevens komen pas vrij als jij daarvoor toestemming geeft. Van potentiële kopers zoeken we eerst uit of hun kennis, ervaring en financiële mogelijkheden voldoende aansluiten. Pas daarna wordt het contact tot stand gebracht. Zo ontstaat de beste match met de mooiste mogelijkheden.

Kies zeker, kies MKHoreca!

Bij MKHoreca ben je verzekerd van een persoonlijke aanpak die gebaseerd is op een heldere visie. Dat is de waarborg voor een verkoop of een koop waar je nog lang met plezier aan terug zult denken!

Bellen
Rob Martens 0653 406 574
Adri Kas 0649 111 649

Ma. t/m vr. van 09.00 tot 17.00

Mailen
martens@zeelandnet.nl info@horecakas.nl

Reactie binnen 24 uur