MKHoreca, nieuw en vertrouwd.

 09/10/2019

Rob Martens (RMC) en Adri Kas (HorecaKas) zijn beiden respectievelijk 20 en 15 jaar succesvol werkzaam in de branche als makelaars bij aan- en verkoop van horeca- en recreatiebedrijven.

Nieuw en vertrouwd, gebundelde krachten

Martens en Kas Horeca- en Recreatiemakelaars

Rob Martens (RMC) en Adri Kas (HorecaKas) zijn beiden respectievelijk 20 en 15 jaar succesvol werkzaam in de branche als makelaars bij aan- en verkoop van horeca- en recreatiebedrijven.

Jarenlange ervaring: bekend in en mét de markt.
Vanaf januari 2019 hebben beide deskundigen, onder de naam Martens en Kas Horeca- en Recreatiemakelaars, in Zeeland de krachten gebundeld om zo aan de grote vraag in het Zeeuwse tegemoet te komen.
Vorig jaar stond Rob voor de keuze: doorgaan of afbouwen. Hij koos ervoor om door te gaan, maar daarbij wel een partner te zoeken die de juiste kennis en ervaring had om het door te zetten. Die partner vond hij al vrij snel in de persoon van Adri Kas; iemand die hij al zeker 30 jaar kent als een betrouwbare en professionele bedrijfsmakelaar met horeca en recreatie als specialisatie. Adri als accountmanager voor de Provincie Zeeland bij een gerenommeerde brouwerij en Rob als horecaondernemer ontmoetten elkaar regelmatig gedurende een periode van ruim 15 jaar.
Na deze periode is Adri Kas onder de naam HorecaKas zelfstandig verder gegaan met als voornaamste werkterrein West-Brabant. Hierbij kwam de opgedane ervaring bij de brouwerij uiteraard goed van pas. Daarbovenop heeft Adri veel kennis van de juridische kanten van het vak van makelaar, doordat hij de opleiding tot makelaar-taxateur en de aansluitende opleiding taxatie onroerende zaken heeft gevolgd.
Inmiddels heeft HorecaKas in 15 jaar kopers en verkopers succesvol en vakkundig begeleid.
Rob Martens verkocht in 1997 - nadat hij ruim 22 jaar tezamen met zijn echtgenote in de praktijk alle aspecten van de horeca had leren kennen - zijn ondernemingen, waarvan zij zelf geheel of gedeeltelijk eigenaar waren.
Daarna werd het adviesbureau opgestart, waarbij de kracht ligt in het bedrijfseconomische deel van de bedrijfstak. RMC manifesteert zich als actieve partner bij het begeleiden van ondernemers bij aan- en verkoop, taxaties en managementadvies in de horeca- en recreatiebranche.

Samenwerking / belangenbehartiging van de Zeeuwse horeca- en recreatieondernemers
Zonder de West-Brabantse relaties tekort te doen, zal Adri Kas zich ook actief opstellen in het Zeeuwse werkgebied, vanwege de verwachte wisselingen in de markt.
Beide heren zijn er zeker van dat zij samen een mooie toekomst tegemoet gaan en de Zeeuwse horeca- en recreatieondernemers op deskundige wijze kunnen begeleiden in het vaak lastige en soms emotionele traject van een bedrijfsovername.

MARTENS EN KAS HORECA-EN RECREATIEMAKELAARS
MKHoreca
Middelburg / Breda           
Rob Martens: 065340 6574
Adri Kas: 0649 111 649
www.mkhoreca.nl

Meer nieuws

SSL-certificaat voor MKHoreca

MKHoreca heeft voor de website een zogenaamd SSL-certificaat. Wat betekent dit eigenlijk?

Lees dit bericht

Horeca weer dicht.

Wat een bizarre tijden maken we mee. Wij hebben dit nog nooit meegemaakt: de horeca moet wéér enkele weken sluiten.

Lees dit bericht

Funda in Business

MKHoreca breidt de service uit naar www.fundainbusiness.nl.

Lees dit bericht

Kies zeker, kies MKHoreca!

Bij MKHoreca ben je verzekerd van een persoonlijke aanpak die gebaseerd is op een heldere visie. Dat is de waarborg voor een verkoop of een koop waar je nog lang met plezier aan terug zult denken!

Bellen
Rob Martens 0653 406 574
Adri Kas 0649 111 649

Ma. t/m vr. van 09.00 tot 17.00

Mailen
martens@zeelandnet.nl info@horecakas.nl

Reactie binnen 24 uur